Over mij en mijn werkwijze

Mijn naam is Mariëlle Medenblik (1975).  In 2003 heb ik de 4 jarige HBO opleiding tot Polyenergetisch Therapeut afgerond. Deze alternatieve psychotherapie bestaat onder andere uit:

  • Hypnotherapie

  • Regressie- Reïncarnatietherapie 

  • NLP

  • Gesprekstherapie 

  • Innerlijk kind werk

  • Energie werk​

Naast het volgen van deze opleiding heb ik mij middels tal van workshops, cursussen en trainingen verder gespecialiseerd en ontwikkeld.

 

Graag help ik je om het beste uit jezelf te halen. Het doel is jouw welzijn te vergroten. Ik kijk daarbij naar jou als persoon, ik luister naar je verhaal en voel je energie. 

Naar aanleiding daarvan maak ik een behandelplan en heb diverse middelen tot mijn beschikking om tot het doel te komen. Elk mens is uniek en daarom zal geen sessie er hetzelfde uitzien.

Onze eerste afspraak begint met een intake gesprek. Daarin bespreken we waar het bij jou omgaat: jouw klacht, jouw hulpvraag en wat je uiteindelijk bereiken wilt.

 

Ik kijk naar de hele persoon en niet alleen naar de klacht. Jij bent meer dan je klacht en die klacht wil je iets zeggen. 

Zoals ik het zie is het niet de klacht die er voor zorgt dat je uit balans bent geraakt. Maar omdat je uit balans bent geraakt ontstaan er klachten. 

We gaan op onderzoek uit en gaan aan de slag met dat wat we tegenkomen. Ik loop als het ware een stukje mee op je pad, zodat je uiteindelijk weer vol vertrouwen je weg kunt vervolgen.

 

© 2019 by Mariëlle Medenblik. Created with Wix.com